OVER ESIGHTMONITORING

Wij worden enthousiast wanneer we precies die software oplossing leveren waarmee de klant energie gaat beheersen en besparen.

Waarom doen we wat we doen? 

eSightMonitoring bestaat uit mensen. Medewerkers die er elke dag lol uit halen om voor onze klanten de mooiste dingen te maken. Mensen die het belangrijk vinden om bij te dragen dat er zuinig met energie om wordt gesprongen in Nederland. Collega's die met elkaar vinden dat de dingen die ze maken:

  1. voor de klant niet een product zijn, maar een oplossing (ja, we zijn eigenwijs, maar we denken wel mee)
  2. ook echt werken en daadwerkelijke meerwaarde bieden (tijd is te kostbaar om onnodige dingen te gaan bouwen)
  3. ook wel een beetje mooi zijn (en daar kunnen we heel nerdy in zijn)

Wie zit daar achter? 

Bij eSightMonitoring werken adviseurs en ontwikkelaars. En dan willen we natuurlijk de collega's die u al ons moois verkopen en die de tent draaiend houden niet tekort doen. De ontwikkelaars bouwen software en de adviseurs implementeren het. U begrijpt dat hier maar een dun lijntje tussen loopt: iedereen is met data en software in de weer en iedereen heeft gedegen kennis van de wereld van energie.

Siem Simonis is onze directeur en oprichter. Hij heeft het bedrijf in 2007 neergezet, maar met zijn allen maken we er een succes van. Weten wie we zijn? Kijk maar eens bij onze profielen hieronder. Bel of mail ons gerust, want we vinden het altijd leuk om te horen wat u bezig houdt; daar worden wij weer beter van!

Over Siem Simonis

In 2007 heb ik SunSolutions opgericht en al snel trokken we naar onze prachtige locatie, een oud kindertehuis op de Kerkstraat in Nijmegen. Ik probeer mensen om me heen te verzamelen die dezelfde gedrevenheid en passie hebben om onze klanten echt verder te helpen en tegelijkertijd een hoop lol te hebben in het werk.

Zowel onze eigen werknemers als de Energieprofessionals die een plekje hebben gevonden bij ons op de Kerkstraat vinden elkaar in die creatieve, oplossingsgerichte aanpak. Kort gezegd vind ik dit het belangrijkste in mijn bedrijf: wat we doen moet goed zijn, wat we maken moet mooi zijn en wat we leveren moet er toe doen. Ons motto 'we geven geen antwoord, maar een oplossing' is dan ook SunSolutions ten voeten uit.

Bent u gedreven om energie te gaan besparen in uw bedrijf of bent u wellicht zelf zo'n Energieprofessional die anderen helpt bij energiebesparing? Ik maak heel graag kennis met u! De koffie staat bij ons op de Kerkstraat altijd klaar. Ik drink hem het liefst sterk en zwart. Dus pak de telefoon en laten we afspreken! LinkedIn

Otto Bos

Software architect

Over Otto Bos

Ik ben Otto Bos en werk al vanaf het begin in 2007 bij ons bedrijf. In het werk moet ik een uitdaging hebben en ik houd van klanten die weten wat ze willen en de lat hoog leggen. In projecten wil ik precies weten hoe dingen werken en dan iets opleveren wat tot in de kleinste details klopt. Daar kan ik best ver in gaan. Zo vond ik de juridische kant van de aanbestedingsprojecten die we met eSightMonitoring verzorgden erg interessant, maar kon ik niet hebben dat ik er niet alles van af wist. Ik heb me ingeschreven voor een masterstudie rechten, propaedeuse gehaald en nu vind ik het goed. Ook bij software projecten werkt het zo voor mij. In een project voor een groot energiebedrijf waar we alle systemen van de klantadministratie tot de meetdata verwerking en de monitoringsdiensten moesten integreren, kon ik helemaal enthousiast worden: niet alleen om te zorgen dat dingen werken, maar ook op de slimste en handigste manier. Toen ik klein was haalde ik al mijn speelgoed uit elkaar. Ik wil niet alleen weten hoe dingen werken maar ook waarom op die manier.

Oh en de koffie? Gewoon zwart en de dag beginnen met een grote mok... LinkedIn

Kiem Van Gendt

Monitoring specialist

Over Kiem Van Gendt

Mijn naam is Kiem van Gendt. Ik vind hard werken veel leuker dan niks te doen hebben. Ik word pas echt enthousiast als mij een echte uitdaging wordt geboden: dan doe ik er juist nog een schepje bovenop. Die instelling heb ik niet alleen in het werk. Ik ben een fanatiek sporter. Niet een uurtje in de week of zo. Nee, een triathlon is meer een uitdaging voor mij. Ik ben mijn loopbaan dan ook begonnen als sportinstructrice. Vijftien jaar geleden ben ik in de energiewereld gerold en dat vond ik zo leuk dat ik daar mijn nieuwe passie heb gevonden. Wel doe ik die 45 kilometer naar mijn werk natuurlijk elke dag op de fiets. Met een coole high-speed elektrische fiets natuurlijk. Je ziet: het combineren van passies vind ik leuk. Zwarte koffie voor mij (of een flesje AA Drink graag). LinkedIn

Esther Limpens

Monitoring specialist

Over Esther Limpens

Mijn naam is Esther Limpens. Ik werk bij eSightMonitoring nu al sinds 2009. Waar ik enthousiast van word in het werk is als het concreet wordt, als je meteen kunt zien dat met je acties energie bespaard wordt. Rapporten schrijven die op een plank komen te liggen vind ik suf. Ik ben meer iemand die meteen wil aanpakken, gewoon een doener dus. De leukste klanten vind ik mensen die net zo enthousiast kunnen worden als ik voor de dingen die we maken. Klanten mogen best druk op mij zetten om dingen gedaan te krijgen, als het vanuit dat enthousiasme komt om iets moois en goeds te maken.

Wat zal ik verder nog eens over mezelf vertellen? In ieder geval dat ik een muziekliefhebber ben. Van allerlei verschillende soorten muziek. Zelf speel ik ook, dwarsfluit in een blaaskwintet. Wil je meer van me weten? Vraag het maar een keer als je bij ons in Nijmegen op bezoek bent. Je moet je niet verbazen als ik voor mezelf een kopje heet water zonder thee inschenk... LinkedIn

Bernd Gerritsma

Diegene die altijd alles doet

Over Bernd Gerritsma

Mijn naam is Bernd Gerritsma. Ik woon in Groesbeek en ook ik kom op de fiets naar mijn werk. Mijn voornaamste bezigheden liggen bij de administratie, marketing en ICT-beheer. Op deze terreinen bied ik ondersteuning zodat mijn collega's zich kunnen richten op de dingen waar ze goed in zijn.

Als amateurfotograaf ben ik, in mijn vrije tijd, vaak aan het wandelen in de bossen en velden rond Groesbeek. Koffie? Lekker! Van mij mag het sterk, met een beetje melk. LinkedIn

Zaid Ajaj

Software ontwikkelaar

Over Zaid Ajaj

Hallo, Ik ben Zaid. Sinds begin 2017 ben ik onverwacht bij eSightMonitoring beland en begonnen als applicatie ontwikkelaar. Hiermee is mijn hobby ook meteen mijn werk geworden. Elke dag enthousiast naar het werk en de tijd vliegt voorbij. Naast programmeren is wiskunde mijn andere hobby (mocht je dat een hobby kunnen noemen). Ik geniet ook graag van een leuk feestje in een weekend want dansen vind ik erg leuk! Oh ja, mijn koffie drink ik zwart, het liefst in een dubbelwandig kopje. LinkedIn

Eline Schepers

Junior adviseur

Over Eline Schepers

Mijn naam is Eline Schepers, en ik versterk sinds eind 2018 het team van adviseurs bij eSightMonitoring. Met mijn kennis en achtergrond in de scheikundige technologie en data analytics draag ik graag mijn steentje bij aan het inzichtelijk maken van energieverbruik en energiebesparing. Ik bijt me graag in een project vast, ben niet zomaar tevreden, en ik wil altijd weten hoe de dingen écht in elkaar zitten en werken.

In mijn vrije tijd ben ik graag lekker creatief bezig. Zo maak ik bijvoorbeeld zelf kleding. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe bakrecepten uit te proberen; altijd leuk wanneer een baksel goed gelukt is. Een lekkere kop thee erbij, en klaar! (Koffie is helaas niet aan mij besteed…) LinkedIn

Allan Yip

Frontend & design

Over Allan Yip

Ik ben Allan Yip en ik ben het development team komen versterken. Daarnaast houd ik mij binnen eSightMonitoring bezig met het design en de gebruiksvriendelijkheid van de webapplicaties. Mijn vingers beginnen te jeuken als ik een slecht ontworpen website of applicatie zie. Comic Sans is dan ook echt not done.

In mijn vrije tijd luister ik muziek, kijk ik graag films en vind ik het erg leuk om met gadgets bezig te zijn. Computers, mobiele telefoons en home automation om een paar voorbeelden te noemen.

Ik ben een echte foodie en houd dus van lekker eten. Je kan me ’s nachts wakker maken voor bijvoorbeeld een lekkere biefstuk, sushi of ramen. LinkedIn

Marco Eisenga

Software ontwikkelaar

Over Marco Eisenga

Hallo, mijn naam is Marco Eisenga. Ik ben oorspronkelijk afkomstig uit het zuidelijkste deel van het land, schrik dus niet van mijn accent! Maar sinds een tijdje woon ik in het Brabantse Cuijk waar ik hou van klussen in huis als ik er de tijd voor vind.

Van jongs af aan ben ik al bezig met het uitzoeken hoe alles werkt. Niet verwonderlijk dat ik door mijn interesses ook voor een technisch opleidingstraject gekozen heb. Met als eindresultaat een bachelor Commerciële Elektronica, Telecommunicatie en Computerkunde. Bij eSightMonitoring ben ik lang de drijvende kracht geweest achter ons klantensupport voor eSight. Maar inmiddels ben ik me meer en meer gaan toeleggen op het programmeerwerk. Nieuwe dingen ontwikkelen blijft toch het leukst.

Na werktijd ben ik, het liefst onder het genot van een grote kop zwarte koffie, bezig met elektronica. LinkedIn

Brent Teijssen

Salesmanager

Over Brent Teijssen

Mijn naam is Brent Teijssen. Mijn kennis, ervaring en passie voor technologie ga ik inzetten om te zorgen dat onze klanten de juiste oplossing krijgen geheel volgens het motto van eSightMonitoring. Ik ga voor ontwikkeling en een doordachte aanpak voor het juiste resultaat. Is het ingewikkeld? Prachtig toch!
De koffie drink ik graag zwart. LinkedIn

Jesse Bijnen

Junior adviseur

Over Jesse Bijnen

Hoi, mijn naam is Jesse en ik ben de nieuwe aanvulling op het team adviseurs hier bij eSightMonitoring. Vanuit Eindhoven ben ik via Tilburg uiteindelijk in Nijmegen terecht gekomen. Hier ga ik samen met mijn collega’s er alles aan doen om de klanten te helpen met het inzichtelijk maken van hun energieverbruik. Hiervoor moet ik natuurlijk eerst alles te weten komen over energiemonitoring en dat zal dus de eerste stap zijn.
Hard werken is natuurlijk goed, maar er moet ook genoten worden. In mijn vrije tijd (maar soms ook tijdens het werk) luister ik daarom graag naar muziek en voetbal ik nog steeds bij de club waar ik toen ik klein was begonnen ben.
Voor koffie ben ik altijd in en naast zwart drink ik ook graag cappuccino’s, espresso’s of andere varianten. Waarom zou de keuze beperkt moeten worden? LinkedIn

Misha Tacke

Monitoring specialist

Over Misha Tacke

Hoi, ik ben Misha en ik werk sinds kort bij eSightMonitoring. Ik ben iemand die houdt van gezelligheid, een goed gesprek en het maken van en luisteren naar goede muziek. Ik ben de jongste van het team en kom versterking bieden aan de monitoring specialisten.

Ik ben momenteel hard in de leer bij mijn collega’s die mij alles vertellen over energiemonitoring. Eén voordeel heb ik al: ik hou van werken met software en computers en eSight en aanverwante producten zijn dus net speelgoed voor mij.

Nadat ik alles tot in detail weet, zoom ik graag weer uit en ga met onze klanten in gesprek. U kunt een telefoontje van mij verwachten. Maar nu nog niet. Eerst moet ik nog even koffie voor iedereen halen ;-) LinkedIn

Theo Kent

junior developer

Over Theo Kent

Theo is een junior developer LinkedIn

Saïd Ziani

Software Developer

Over Saïd Ziani

Hi, My name is Saïd. I came from another continent to learn how things are really done!
I always try to broaden my experience and I really like to be involved in solving challenging technical problems. That's why I participate to Hackathons.
In my free time, I contribute to Open-Source projects. I am convinced that FOS is the solution for a better tomorrow.
Coffee? I like it with milk and a small piece of bread. LinkedIn