Blog

Nieuwe adviseurs stellen zich voor.

16 november 2018

Twee nieuwe adviseurs zijn onlangs aangetrokken door eSightMonitoring. Ze stellen zich bij deze aan u voor:

 

Mijn naam is Eline Schepers, en ik versterk sinds eind 2018 het team van adviseurs bij eSightMonitoring. Met mijn kennis en achtergrond in de scheikundige technologie en data analytics draag ik graag mijn steentje bij aan het inzichtelijk maken van energieverbruik en energiebesparing. Ik bijt me graag in een project vast, ben niet zomaar tevreden, en ik wil altijd weten hoe de dingen écht in elkaar zitten en werken. 
In mijn vrije tijd ben ik graag lekker creatief bezig. Zo maak ik bijvoorbeeld zelf kleding. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe bakrecepten uit te proberen; altijd leuk wanneer een baksel goed gelukt is. Een lekkere kop thee erbij, en klaar! (Koffie is helaas niet aan mij besteed…)

 

 

Ik ben Jesse Bijnen en ik ben vanuit Eindhoven via Tilburg uiteindelijk in Nijmegen terecht gekomen. Hier ga ik samen met mijn collega’s er alles aan doen om de klanten te helpen met het inzichtelijk maken van hun energieverbruik. Hiervoor moet ik natuurlijk eerst alles te weten komen over energiemonitoring en dat zal dus de eerste stap zijn.
Hard werken is natuurlijk goed, maar er moet ook genoten worden. In mijn vrije tijd (maar soms ook tijdens het werk) luister ik daarom graag naar muziek. Daarnaast voetbal ik nog steeds bij de club waar ik toen ik klein was begonnen ben (rara welke club?).
Voor koffie ben ik altijd in en naast zwart drink ik ook graag cappuccino’s, espresso’s of andere varianten. Waarom zou de keuze beperkt moeten worden