Blog

LIFT in een nieuw jasje

15 februari 2019

De specialisten van Lift Energiemonitoring brengen al bijna tien jaar het beste platform voor monitoring van duurzame klimaatinstallaties die gebruik maken van warmte-koude-opslag (WKO’s) naar de markt. In samenwerking met zusterbedrijf IF Technology zijn de analytische tools ontwikkeld om WKO systemen te optimaliseren en op een duurzame wijze te beheren.

Dat gaat op een manier waar wij bij eSightMonitoring ook verzot op zijn: door de data niet alleen te verzamelen maar ook met kennis van zaken te analyseren. Bij Lift wordt de data verrijkt met kennis van geologen, energiedeskundigen, installatietechnici en regelexperts. Dit leidt niet alleen tot inzicht maar gewoon tot praktische concrete acties om een duurzame installatie ook duurzaam te bedrijven. En dat stopt niet bij de WKO installatie. Alle klimaatinstallaties in het gebouw werken uiteraard samen en stap voor stap wordt door de inzet van Lift duurzaam comfort in het gebouw gerealiseerd.

De afgelopen maanden hebben de specialisten van Lift en de programmeurs van eSightMonitoring keihard gewerkt aan een volledige makeover van de Lift software. Performance, gebruiksvriendelijkheid, analyses en het hele uiterlijk is op de schop gegaan en voor een groot gedeelte weer van de grond af opgebouwd. Niet alleen de energie analyses, maar ook het volledige documentenbeheer vindt in Lift plaats.

De klanten van LIFT kregen vorige week al een preview te zien; begin maart komt de nieuwe versie beschikbaar voor iedereen. Houd www.liftmonitoring.nl in de gaten!