Green Apples

In gebouwen wordt gemiddeld 30% te veel onnodig energie verbruikt. Het gaat voornamelijk om verwarming, verlichting, koeling en ventilatie dat op verkeerde tijden aanstaat en tegen elkaar in staat te werken. Green Apples vindt deze besparingen en vertelt u precies hoe u uw apparatuur beter moet afstellen om deze besparingen blijvend te realiseren!

Green Apples is de eSight module die automatisch besparingen vindt. De module is vernoemd naar het laaghangend fruit aan besparing dat in bijna alle gebouwen nog aanwezig is. De leer van de Trias Energetica vertelt ons dat we eerst de verspilling in gebouwen moeten aanpakken, voordat we gaan investeren in dure technieken. In samenwerking met de regeltechniek experts van Croonwolter&dros hebben wij de Green Apples module ontwikkeld. De software zit vol slimme algoritmes die de verbruikspatronen van uw elektriciteit- en gasmeters analyseert en fouten vindt zoals de onnodige verbruikers in de nacht, een verkeerde stookregeling of vakantieperiodes die niet ingeprogrammeerd zijn.

 

Green Apples maakt een benchmark van al uw panden en vertelt hoe veel er per pand bespaard kan worden. Bij inzoomen op een pand staan alle maatregelen die u kunt uitvoeren overzichtelijk op een rij met hun respectievelijke besparingen.

Neem contact op voor meer informatie.