Back-end Ontwikkelaar C#, SQL

Censo Data Solutions is op zoek naar een back-end ontwikkelaar om ons softwareteam te versterken. We bouwen met een team van vijf developers applicaties voor energiemonitoring en zijn op dit gebied marktleider in Nederland.

Heb jij ervaring met C# en databases? Kennis van front-end (JavaScript, html) is welkom maar niet vereist. Ligt jouw ervaring in andere programmeertalen dan wij nu gebruiken, maar heb je wel eerder in de energiesector gewerkt?
Neem dan zeker ook contact op!

Wie zijn wij

Samen met onze zusterbedrijven detecteren en realiseren we energiebesparingen voor onze zakelijke klanten, waarmee we Nederland een stukje duurzamer maken.  We bouwen vanuit Nijmegen aan de mooiste software voor energiemonitoring in Nederland, waarmee onze klanten hun energieverbruik kunnen monitoren en optimaliseren.

Werken moet leuk zijn. Daar geloven wij in bij Censo Data Solutions. Dat kan alleen als we trots zijn op wat we leveren en op de manier waarop we dat doen. Onze mensen hebben de vrijheid om hun werk uit te voeren en in te delen op de manier waarop dat het beste uitkomt. Op die manier werken wij samen naar het beste resultaat.

 

Wat bieden we?

Bij ons staan medewerkers voorop. Naast een marktconform salaris, ATV, vakantiedagen en de andere gebruikelijke voorwaarden bieden we vooral een goede sfeer, fijne collega’s en flexibiliteit om je woon/werk balans in te vullen.

Aantal uur:

Fulltime (bespreekbaar)

Solliciteer!

Stuur je CV met motivatiebrief naar info@censo.nl.

Standplaats:

Nijmegen

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat verwachten we van jou?

Een gedegen kennis van:

  • C#;
  • SQL;
  • Ontwikkeling van (web)applicaties.

 

Competenties:

  • Communicatief sterk, in staat om bij klanten wensen en eisen te inventariseren;
  • Analytisch ingesteld, in staat om de klantvraag te vertalen naar een product;
  • Bekend met projectmanagement, in staat om in het spanningsveld tussen klantvraag, planning en budget een goed evenwicht te bewaren;
  • Bekend met Agile / Scrum ontwikkelmethoden;
  • Zelfstandig, in staat om een project te leiden en daarbinnen ook junior collega's te begeleiden en te coachen;
  • Leergierig, bereid om constant je eigen kennis te verbreden en deze met collega's te delen.

Dit is een stevige lijst. Als je op sommige punten nog niet de vaardigheden hebt ontwikkeld maar wel de ambitie hebt deze te ontwikkelen, of reeds hiermee bezig bent, dan nodigen we je graag uit.