Marktanalist - Energy services

Ben jij bekend met de hedendaagse dynamiek van de energiemarkt en wil jij grootzakelijke klanten voorzien van gefundeerde marktadviezen?
Word dan onze Marktanalist zodat jij de kennispartner bent bij het adviseren en opzetten van de best gekozen inkoopstrategie voor onze klanten.

Je verantwoordelijkheden als marktanalist zijn:

  • Opzetten en bewaken van inkoop strategieën voor grootzakelijke klanten.
  • Nauwgezet volgen van de energiemarkt en klanten proactief adviseren over inkoopmomenten die zich voordoen in deze volatiele markt.
  • Structureel communiceren, zowel in- als extern, over de (prijs)ontwikkelingen die zich voordoen.
  • Jouw expertise draagt ertoe bij dat onze klanten optimaal geïnformeerd zijn over de marktontwikkelingen.
  • Je werkt samen met onze accountmanagers en zet jouw expertise in om de best mogelijke service te verlenen op energiegebied voor onze klant.
  • Rapporteert aan directie.

 

Wie zijn wij?

Energy Services is de energie-partner voor zakelijk Nederland. Naast energie-inkoop ontzorgen wij onze klanten op de totale energieketen door het uitvoeren van energie-monitoring, verzorgen wij het hele traject om aan wet- en regelgeving te voldoen, begeleiden wij subsidieaanvragen en faciliteren wij het totale traject bij de verdere verduurzaming van onze klanten.
Door op een snelle, informele en no-nonsense manier samen te werken, worden wij gezien als collega door de opdrachtgever: wij maken energie simpel! Onze mensen zijn experts met jarenlange ervaring binnen de energiesector. 

Bekijk onze website: https://e-s.eu/

Wie ben jij?

Jij weet hoe de Nederlandse energiemarkt in elkaar steekt, bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en denkt proactief mee met de klant. Je bent zelf startend, leergierig en hebt affiniteit met duurzaamheid. Verder:

  • bezit je sterke analytische vaardigheden en ben je communicatief zeer sterk;
  • ben je accuraat en een expert in MS Excel;
  • ben je ondernemend en wil je meebouwen aan een sterk groeiende organisatie;
  • heb je de klant altijd centraal staan en ben je continu bezig het klantproces te verbeteren.

 

 

Wat breng je mee?

Je hebt een WO denkniveau opgedaan door opleiding en/of werkervaring. Ervaring in de energiemarkt is een sterke pré. Om succesvol te zijn in deze functie is contract- en marktkennis noodzakelijk.

Wat hebben we jou te bieden?

We bieden jou een uitdagende functie in een enthousiast team van experts binnen een snel groeiende onderneming met als standplaats Nieuwegein. De functie is voor minimaal 32 uur per week, met een voorkeur voor 40 uur per week. Een prima salaris, uiteraard wel afhankelijk van relevantie en aantal jaren werkervaring. Verder bieden we 25 vakantiedagen en een goede work-life balance.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan hieronder op de vacature. Heb je wellicht nog vragen? Neem dan contact op met Erik Kemink op erik.kemink@censo.nl of 06-41050119.